Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

24/12: 24€ για μία υπερπλήρη ποικιλία κρεάτων για 4 άτομα και ένα μπουκάλι κρασί με επιλογή από Αγιωργίτικο Lafazani, Ρίζες Cabernet Sauvignon, Ρίζες Μοσχοφίλερο ή Moscato D'Asti Sant'Orsola, στο μοντέρνο & απολύτως ζωντανό "Momento Cafe-Bar" στο Περιστέρι (live μουσική Παρασκευές-Σάββατα), αρχικής αξίας 50€.


24€ για μία υπερπλήρη ποικιλία κρεάτων για 4 άτομα και ένα μπουκάλι κρασί με επιλογή από Αγιωργίτικο Lafazani, Ρίζες Cabernet Sauvignon, Ρίζες Μοσχοφίλερο ή Moscato D'Asti Sant'Orsola, στο μοντέρνο & απολύτως ζωντανό "Momento Cafe-Bar" στο Περιστέρι (live μουσική Παρασκευές-Σάββατα), αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 52%

Τι αγοράζετε...
Τις μοναδικές γεύσεις της κουζίνας του Momento σε μια super ποικιλία που καλύπτει και 4 άτομα (!) αφού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: λουκάνικα, μπιφτέκια, φιλέτα κοτόπουλου, πίτες, πατάτες τηγανιτές, κεφτεδάκια, dips και λαχανικά!
Τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στο λευκό ή το κόκκινο βιολογικό κρασί "Ρίζες" από αμπελώνες της Πελοποννήσου, τη γευστική απόλαυση ενός αφρώδους ιταλικού Moscato D'Asti ή τον πλούσιο ροδοκόκκινο χαρακτήρα του Αγιωργίτικου Λαφαζάνη από τη Νεμέα!
Μπορείτε να απολαύσετε το Deal σε ένα χώρο με απόλυτα σύγχρονο και νεανικό στυλ με την συνοδεία live μουσικής, αν θέλετε Παρασκευή και Σάββατο!
Τη δυνατότητα επίσης, να εξασφαλίσετε μια σούπερ τιμή για V.I.P. pass (απεριόριστη κατανάλωση ποτών) για το ρεβεγιόν παραμονής Πρωτοχρονιάς που διοργανώνει το Momento με 3 πολύ γνωστούς DJs στα decks!
Σημαντικές λεπτομέρειες για το Deal:
To Deal ισχύει από 28 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι 31 Μαρτίου 2011.
Το Deal δεν ισχύει μόνο την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12/2010).
Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού.
Κάθε κουπόνι του Deal μπορεί να εξαργυρωθεί από 2 - 4 άτομα.
To Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

- Μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων για 4 άτομα.
Ένα μπουκάλι κρασί (Αγιωργίτικο Lafazani ή Ρίζες Cabernet Sauvignon ή Ρίζες Μοσχοφίλερο ή Moscato D'Asti Sant'Orsola).
Μόνο για τους κατόχους των κουπονιών του Deal ισχύει ειδική προσφορά για αγορά με 26 ευρώ V.I.P. pass (είσοδος και απεριόριστη κατανάλωση ποτών) για το New Year's Eve Party (31/12/2010) του Momento Cafe Bar - Smirnoff με ξεφάντωμα και μουσική από τους Dj Alex, Dj HarryG και Dj Koliousis! Κάθε V.I.P. Pass αντιστοιχεί σε ένα (1) άτομο και ο αγοραστής του κουπονιού μπορεί να αγοράσει με αυτή την τιμή V.I.P. Passes για όσα άτομα θέλει. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Momento Cafe Bar.
Για κράτηση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 5750987, δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία.

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου