Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

19/12: 23€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει πιάτο υποδοχής, ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτα και κρασί στο πανέμορφο και ολοκαίνουργιο βιολογικό εστιατόριο “Βιοζεύξις” στη Νέα Ερυθραία, αρχικής αξίας 48€.

23€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει πιάτο υποδοχής, ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτα και κρασί στο πανέμορφο και ολοκαίνουργιο βιολογικό εστιατόριο “Βιοζεύξις” στη Νέα Ερυθραία, αρχικής αξίας 48€.
Έκπτωση 52%

Τι αγοράζετε...
Ένα απολαυστικό και πλήρες γεύμα για δύο άτομα, με βασικό στοιχείο την χρήση αποκλειστικά βιολογικών προϊόντων και μαγειρεμένα με τρόπο που οδηγεί σε ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα!
Τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο διαφορετικών κυρίως πιάτων, αλλά και την μοναδική εμπειρία να δοκιμάσετε βιολογικό κρασί (λευκό ή κόκκινο) με υπέροχη γεύση!
Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στο πανέμορφο και ζεστό περιβάλλον του ολοκαίνουργιου εστιατορίου κάνοντας κράτηση οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας θέλετε (εκτός από ανήμερα και επομένης Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς), μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου!
Σημαντικές λεπτομέρειες για το Deal:
To Deal ισχύει από 21 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2011.
Το Deal ΔΕΝ ισχύει μόνο για τις ημερομηνίες: 25-26/12/2010 και 1-2/1/2011.
To Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

- 2 πιάτα υποδοχής
- 1 ορεκτικό «Καυτή πατάτα» (πατάτα φούρνου με την φλούδα με κρέμα γάλακτος και μπέικον).
- 1 σαλάτα «Ροκανιστή» (τρυφερά φύλλα ρόκας, iceberg, με νιφάδες γραβιέρας & vinaigrette μελιού).
- 2 κυρίως πιάτα με επιλογή μεταξύ των «Δια…χοιρός σεφ» (χοιρινά μπριζολάκια, πατάτες αρωματισμένες με δεντρολίβανο & λαχανικά σωτέ) και «Ζωή & Κότα» (μπιφτέκι κοτόπουλου στο grill με άγριο ρύζι & βραστά λαχανικά).
- 1/2lt βιολογικό κρασί.
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 3 κουπόνια (για χρήση είτε από τον ίδιο, είτε να τα προσφέρει σε φίλους ή συγγενείς).
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το εστιατόριο στο 210 8074019, δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για κράτηση.

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου