Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

20/12: 14€ για μία υπέροχη, επαγγελματική, παλέτα μακιγιάζ, made in England, μάρκας w7, με 77 σκιές ματιών εξαιρετικής ποιότητας σε μοντέρνες αποχρώσεις και αποστολή στον χώρο σας, αξίας 25€ (44% έκπτωση) από το Nail's Place. Για όλες εσάς που σας αρέσουν οι διαφορετικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κάντε τη δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!


14€ για μία υπέροχη, επαγγελματική, παλέτα μακιγιάζ, made in England, μάρκας w7, με 77 σκιές ματιών εξαιρετικής ποιότητας σε μοντέρνες αποχρώσεις και αποστολή στον χώρο σας, αξίας 25€ (44% έκπτωση) από το Nail's Place. Για όλες εσάς που σας αρέσουν οι διαφορετικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κάντε τη δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

- Η προσφορά ισχύει από 21/12/2010 ως και 21/02/2011
- Το κάθε κουπόνι (voucher) ισχύει για την αγορά μίας συσκευασίας.
- Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για δική του χρήση ή με την μορφή δώρου.
- Το προϊόν θα σας αποσταλεί σε συσκευασία δώρου (μέσω courier εντός 3 εργάσιμων ημερών) εντός λεκανοπεδίου Αττικής (δηλαδή στους δήμους Αθηναίων, Πειραιώς και τα προάστια) σε διεύθυνση που θα μας δηλώσετε στο e-mail: info@nails-place.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2111-825420.
- Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από το κατάστημα, αλλά η αγορά του θα πρέπει να έχει γίνει μέσω του site.
- Υπάρχει η δυνατότητα το προϊόν να σταλεί απευθείας σε αγαπημένα σας πρόσωπα και η απόδειξη αγοράς να ταχυδρομηθεί σε άλλη διεύθυνση.
- Τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του προϊόντος.

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου