Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

21/12: 12€ για ένα πανέμορφο χειροποίητο γούρι του 2011 από ασήμι 925 με επιλογή μεταξύ (α) πέταλου με «φουντίτσα», (β) πετάλου ή ροδιού ως κρεμαστό κόσμημα για το λαιμό, από το κοσμηματοπωλείο "Mariza" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 28€.


12€ για ένα πανέμορφο χειροποίητο γούρι του 2011 από ασήμι 925 με επιλογή μεταξύ (α) πέταλου με «φουντίτσα», (β) πετάλου ή ροδιού ως κρεμαστό κόσμημα για το λαιμό, από το κοσμηματοπωλείο "Mariza" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 28€. Έκπτωση 57%

Τι αγοράζετε...
Ένα πανέμορφο χειροποίητο γούρι από καθαρό ασήμι 925, με διάμετρο 2,5 cm, περίπου δηλαδή όσο ένα νόμισμα των 2 ευρώ!
Τη δυνατότητα να επιλέξετε το γούρι που σας αρέσει και σας εκφράζει περισσότερο για καλοτυχία το 2011, μεταξύ των:

- Ασημένιο πέταλο με πράσινη «φούντα» και ματάκι!
- Ασημένιο πέταλο με ματάκι και μαύρο κορδόνι, που φοριέται ως κόσμημα για το λαιμό!
- Ασημένιο ρόδι με ματάκι και μαύρο κορδόνι, που φοριέται ως κόσμημα για το λαιμό!
Επίσης την δυνατότητα να σας αποσταλεί σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, με μια ελάχιστη επιβάρυνση για έξοδα αποστολής (το ποσό δεν ξεπερνά τα 2,5€ και πληρώνεται στο Courier ή στα ΕΛΤΑ κατά την παραλαβή)!
Σημαντικές λεπτομέρειες για το Deal:
Το Deal ισχύει από 22 Δεκεμβρίου 2010 έως 20 Ιανουαρίου 2011.
Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού και την προσκόμιση αυτού (ή των στοιχείων) του στο κατάστημα.
Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη.
Η παραλαβή μπορεί να γίνει είτε από το κατάστημα, είτε από τα ΕΛΤΑ για περιοχές εντός Αττικής, είτε με Courier ή ΕΛΤΑ για την υπόλοιπη Ελλάδα (αποστολή εντός 1-2 εργάσιμων ημερών). Στο Deal δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα 24 ώρες πριν, προκειμένου να δηλώσετε ποιο γούρι επιθυμείτε (πέταλο με φούντα, πέταλο ή ρόδι κρεμαστό για τον λαιμό). Για την περίπτωση αποστολής του στον χώρο σας, πρέπει να δώσετε και τα στοιχεία του κουπονιού του Deal.
Μόνο για τους κατόχους των κουπονιών του Deal υπάρχει έκπτωση 20% στην τιμή αγοράς οποιουδήποτε άλλου χειροποίητου κοσμήματος του καταστήματος.
Το κοσμηματοπωλείο Mariza ακολουθεί ωράριο λειτουργίας καταστημάτων.

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου