Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

18/12: €52,5 για Ένα Εντυπωσιακό Μενταγιόν με Πραγματικό Ολοστρόγγυλο Λευκό Μαργαριτάρι Αρίστης Ποιότητας με Αλυσίδα Ασημένια 925ο, σε Πολυτελή Συσκευασία Δώρου & Πιστοποιητικό Γνησιότητας από τον Οίκο Martal, Αρχικής Αξίας €150. Έκπτωση 65%!


€52,5 για Ένα Εντυπωσιακό Μενταγιόν με Πραγματικό Ολοστρόγγυλο Λευκό Μαργαριτάρι Αρίστης Ποιότητας με Αλυσίδα Ασημένια 925ο, σε Πολυτελή Συσκευασία Δώρου & Πιστοποιητικό Γνησιότητας από τον Οίκο Martal, Αρχικής Αξίας €150. Έκπτωση 65%!

Dealicious’ tips & tricks
Τα μαργαριτάρια είναι διαχρονικά! Περνούν χέρι με χέρι από τη γιαγιά στην εγγονή, από τη μητέρα στην κόρη και η μαγική λάμψη τους σας κάνει να λάμπετε κι εσείς!
Αποκτήστε κι εσείς ένα πανέμορφο μενταγιόν με μοναδικό ολοστρόγγυλο μαργαριτάρι μεγέθους 10-11 mm, χρώματος λευκού, αρίστης ποιότητας. Η αλυσίδα είναι ασημένια 925ο. Προσφέρεται σε συσκευασία δώρου – πολυτελή θήκη κοσμήματος. Κάθε κολιέ συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας της εταιρείας Martal!
Οι κάτοχοι κουπονιών δικαιούνται έκπτωση 30% στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας Martal μέχρι τέλη Μαρτίου!
Το παλαιότερο μαργαριταρένιο περιδέραιο έχει ηλικία 4.000 με 5.000 χρόνια! Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το μενταγιόν που θα αναδείξει την ομορφιά της!

Όροι της Προσφοράς
Χαρακτηριστικά του μενταγιόν με μαργαριτάρι:
Μαργαριτάρι: Freshwater
Μέγεθος: 10-11mm
Χρώμα: Λευκό
Αλυσίδα: ασημένια 925ο
Μήκος Αλυσίδας: 45 cm
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών.
Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/3/2011.
Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα με την εταιρία Martal για επιβεβαίωση στοιχείων στο 2114023007 και αποστολή του κουπονιού του αγοραστή με email (ηλεκτρονικά, forward) στην εταιρία (kapsali.ltd@gmail.com) για επιβεβαίωση προκειμένου να είναι έγκυρη η παραγγελία και να παραδοθεί το κόσμημα.
Η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν σε όλα τα αστικά κέντρα εντός Ελλάδος. Μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 8 ημέρες. Θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας.
Μαζί με την αποστολή του κοσμήματος θα αποστέλλεται και η απόδειξη στους αγοραστές.
Οι κάτοχοι κουπονιών δικαιούνται έκπτωση 30% σε οποιαδήποτε άλλα προϊόντα της εταιρίας Martal μέχρι τέλη Μαρτίου!
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να προωθηθούν (forward) στο email της εταιρίας Martal: kapsali.ltd@gmail.com

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου