Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

21/12: Δείπνο Παραμονής Χριστουγέννων με 19 € το άτομο σε ένα από τα γνωστά εστιατόρια Επίκουρος στην Κηφισιά ή την Βούλα. Το Χριστουγεννιάτικο Menu περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω. Με την προσφορά μας κερδίζετε 26 €.


Δείπνο Παραμονής Χριστουγέννων με 19 € το άτομο σε ένα από τα γνωστά εστιατόρια Επίκουρος στην Κηφισιά ή την Βούλα. Το Χριστουγεννιάτικο Menu περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω. Με την προσφορά μας κερδίζετε 26 €.

Το Χριστουγεννιάτικο Menu περιλαμβάνει :

Ένα ποτήρι σανγκρία σαν welcome drink από εμάς για να ξεκινήσει η βραδιά. Το γλυκόπιοτο κρασί θα μπορούσε να συντροφεύσει ολόκληρη την γιορτινή νύχτα σας.

Χριστουγεννιάτικη Έκπληξη πανδαισία φριζέ μαρουλιού, ρόκας, σαλάτας, παρμεζάνα και ντοματίνια σε βινεγκρέτ κρασιού γαρνιρισμένα με καρδιές μήλου.

Φιλέτο Γαλοπούλα με παραδοσιακή γέμιση από κουκουνάρι, κάστανα, ξανθή – μαύρη σταφίδα και cranberry σως.
ή
Τ-BONESteak (450gr) με Home Fries (φρέσκια πατάτα στο τηγάνι με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαϊντανό).

Και για να κλείσει αυτή η μοναδική βραδιά Μηλόπιτα με Παγωτό.

Η κανονική αξία του μενού ανέρχεται σε 45 €




Γεύσεις λιτές αλλά ιδιαίτερα γεμάτες, σε ένα χώρο ζεστό κατάλληλο για μια παρέα αλλά και για ένα ρομαντικό τετ α τετ για δύο. Το ξύλο και η πέτρα κάνουν ατμόσφαιρα, με το τζάκι να ζεσταίνει ακόμη περισσότερο το χώρο.

Η κουζίνα είναι πολυδιάστατη με πολλές και διαφορετικές επιδράσεις. Υπέροχες σαλάτες, ορεκτικά (από spring rolls onion-rings μέχρι και τσίλι) πλούσια burger αλλά και πρωτότυπα πιάτα από όλο τον κόσμο, από σνίτσελ και spare-ribs μέχρι ένα πιπεράτο φιλέτο. Και πριν τελειώσει κανείς θα τιμήσει οπωσδήποτε το καταπληκτικό cheesecake, brownie ή σου σοκολάτα, ή κάποιο από τα άλλα υπέροχα γλυκά που υπάρχουν στο μενού.

Tοηλικιακό group των θαμώνων του Επίκουρου δεν γνωρίζει όρια, γι αυτό και τα εστιατόρια είναι γεμάτα καθημερινά,ενώ το Σαββατοκύριακο είναι ανοιχτά και το μεσημέρι.

Οι Διευθύνσεις των εστιατορίων μας είναι :
•Ν. Κηφισιά, Αιολίας 12, Τηλ. 210 8078095 – 210 8000588
•Βούλα, Μεταξά 16, Τηλ. 210 8953544 – 210 8953846


Όροι Προσφοράς :
•Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο, για την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/2010)
•Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση προσέλευσης μέχρι και 23/12 για κάθε εστιατόριο στα αντίστοιχα τηλέφωνα.

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου