Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

17/09: 16€ για ένα μάθημα μαγειρικής, ισορροπημένης και ελαφριάς κουζίνας, διάρκειας 2 ωρών, με take away τις μερίδες φαγητού ή γλυκού που ο αγοραστής έχει μαγειρέψει, στο Melina's De - Light Cuisine, αξίας 50€ - έκπτωση 68%


16€ για ένα μάθημα μαγειρικής, ισορροπημένης και ελαφριάς κουζίνας, διάρκειας 2 ωρών, με take away τις μερίδες φαγητού ή γλυκού που ο αγοραστής έχει μαγειρέψει, στο Melina's De - Light Cuisine, αξίας 50€ - έκπτωση 68%

•Η προσφορά ισχύει από 19/10/2010 έως και 15/3/2011. Η προσφορά δεν ισχύει από 21/12/2010 έως 3/1/2011.
•Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει ένα μάθημα μαγειρικής ισορροπημένης και ελαφριάς κουζίνας, διάρκειας 2 ωρών περίπου.
•Τα μαθήματα που παραδίδονται είναι τα εξής:
◦Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ: λαζάνια φούρνου με κιμά, καρμπονάρα, λαζάνια φούρνου με λαχανικά (επιλογή 2 από τις 3 συνταγές).
◦ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ: τυρόπιτα, κιμαδόπιτα, ανοιξιάτικο ρολό, γαλακτομπούρεκο (επιλογή 2 από τις 4 συνταγές).
◦ΚΡΕΠΕΣ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ: κρέπα φούρνου με ποικιλία τυριών και γλυκιά σοκολατένια.
•Όλα τα υλικά παρέχονται από τον προμηθευτή. Ο αγοραστής του κουπονιού μπορεί να πάρει μαζί του τις μερίδες φαγητού ή γλυκού που ο ίδιος έχει μαγειρέψει.
•Τα μαθήματα γίνονται σε γκρουπ 8 ατόμων ενώ το κάθε άτομο μαγειρεύει καθοδηγούμενος στη δική του θέση εργασίας.
•Μπορούν να αγοραστούν έως 4 κουπόνια ανά χρήστη (τα 2 κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο, ενώ τα υπόλοιπα, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους). Ο κάθε χρήστης μπορεί να εξαργυρώσει μόνο δύο κουπόνια στο όνομά του.
•Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού για την επιλογή του μαθήματος και την κράτηση στο γκρουπ, στο 210 6777650 .

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου