Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

23/09: 15 € για εγγραφή και συμμετοχή σε 1 παιχνίδι γνωριμιών του Speed Dating Exclusive αξίας 40 € - έκπτωση 62%


15 € για εγγραφή και συμμετοχή σε 1 παιχνίδι γνωριμιών του Speed Dating Exclusive αξίας 40 € - έκπτωση 62%

Δοκιμάστε τώρα τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για να κάνετε γνωριμίες!

•Η προσφορά περιλαμβάνει εγγραφή και συμμετοχή σε ένα παιχνίδι του Speed Dating Exclusive με απεριόριστη κατανάλωση λευκού ή κόκκινου κρασιού για ένα άτομο

•Η εγγραφή για την συμμετοχή στα παιχνίδια γίνεται μία φορά
•Απαραίτητη η προϋπόθεση είναι η επίσκεψη για εγγραφή πριν την μέρα συμμετοχής στο παιχνίδι.
•Το κουπόνι ισχύει από 24/9/2010 έως 31/12/2010.
•Κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα κουπόνι αλλά να αγοράσει πολλαπλά υπό τη μορφή δώρου.


Το Speed Dating είναι μια συστηματοποιημένη διαδικασία matchmaking, ο σκοπός της οποίας είναι να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους να γνωρίσουν μεγάλο αριθμό συμβατών ατόμων για σχέση ή γάμο. Στη μορφή που είναι τώρα, αναβίωσε στην Αμερική το 1999, όταν ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας, σκέφτηκε να μετατρέψει ένα παλιό έθιμο του 19ου αιώνα σε μοντέρνο τρόπο γνωριμιών. Σήμερα το παιχνίδι αυτό κάνει θραύση στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.
To SDex -Speed Dating Exclusive, διεξάγεται ως εξής: Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες και οι παίκτες αριθμούν 15 άντρες και 15 γυναίκες. Ανά 6 λεπτά συνομιλείτε face-to-face με ένα διαφορετικό άτομο. Με τη λήξη του κάθε εξαλέπτου χτυπάει καμπανάκι και σημειώνετε σε μια ειδική κάρτα αν ενδιαφέρεστε ή όχι για το άτομο που μόλις μιλήσατε. Με τη λήξη του event παραδίδετε την κάρτα σας και παραλαμβάνετε τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα. Με τη μέθοδο αυτή εξασφαλίζεται ότι ο κάθε παίκτης/παίκτρια αξιολογεί μέσω των διαδοχικών μίνι συνεντεύξεων και τα 15 άτομα του αντίθετου φύλου.
Η άρτια διοργάνωση, η σωστή σύνθεση των γκρουπ, η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με την ενθουσιώδη και θετική φύση των διοργανωτών, οδηγούν σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Ένας μέσος παίκτης λαμβάνει τουλάχιστον 3-4 αμοιβαιότητες σε κάθε παιχνίδι που θα συμμετάσχει. Και όταν λέμε αμοιβαιότητες εννοούμε τα τηλέφωνα των ανθρώπων που επέλεξε και τον επέλεξαν κατά τη διάρκεια του event. Xιλιάδες αριθμοί κινητών τηλεφώνων έχουν ανταλλαγεί, σε αυτά τα 5 χρόνια διεξαγωγής του SDex, με αποτέλεσμα εκατοντάδες γνωριμίες, φιλίες, σχέσεις και γάμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου